Logo PKN

Menu

Gesprekskring Beekbergen (2e maandag van de maand) PDF   E-mail

Het is alweer 3 jaar geleden dat we gestart zijn met de gesprekskring ‘Beekbergen’

gevormd door een aantal nieuwere leden van onze gemeente. We zijn uitgegroeid tot een kring bestaande uit met name ‘jongere volwassenen’ in de leeftijd van ~25-50 jaar komende uit de hele regio (Apeldoorn, Loenen, Ugchelen, Beekbergen). Het doel van onze kring is bovenal elkaar te stimuleren in het geloofsgesprek en daarbij elkaar te ontmoeten en te leren kennen. We zien onze kring als een oefenplaats voor ons geloofsleven en een plek waar we elkaar kunnen aanmoedigen, troosten, helpen en sterken. We hopen zo een aandeel te hebben in onze plaatselijke gemeente.
Inhoudelijk sluiten we aan bij het jaarthema ‘Een discipel bidt’. We volgen het boekje van Ronald Westerbeek ‘Feest in het koninkrijk’ dat evenals gebruikt wordt in de themadiensten dit seizoen. Eenmaal per maand komen we samen bij een van de deelnemers thuis; een andere deelnemer bereidt dan de avond voor. We komen in de regel bijeen op de 2de maandagavond in de maand. We starten om 19.45 met koffie en eindigen om ~21.45 uur. De eerst volgende kringbijeenkomst zal zijn op maandagavond 9 oktober a.s..
Heb je belangstelling om dit seizoen met ons mee te praten? Neem dan contact op met een van onderstaande personen.
Talitha Eshuis ( Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken ) tel. 06 – 1068 1355 Yvonne van Duijvenboden ( Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken ) tel. 06 – 2235 4737
 
< Vorige   Volgende >