Logo PKN

Menu

Zingend op weg naar de Zondag met Johannes de Heer (30 december) PDF   E-mail
De Hervormde Gemeente te Beekbergen, thuishaven in de oude dorpskerk in Beekbergen, gaat het komende seizoen van september t/m april een nieuwe aanvullende activiteit opzetten voor iedereen die van zingen houdt. Op elke laatste zaterdag van die maanden september t/m april  is er dan in de kerk een zanguurtje, van 17.00 uur tot 17.45 uur. De liederen worden gekozen uit de bundel van Joh. De Heer. De begeleiding op het fraaie kerkorgel is dan in de vertrouwde handen van Ben van Gils en Bea Dijkgraaf. We komen samen om te zingen. Het is geen zangdienst, er is dan ook geen overdenking. Het zanguurtje krijgt de naam: Zingend op weg naar de Zondag met Joh. De Heer.
Zingen kan in alle omstandigheden, je kunt je zorgen van je af zingen maar ook zingen tot eer aan de Vader. Hoe dan ook we zingen Samen in de naam van Jezus. Daarom ook is het een activiteit voor allen die daarin een fijn zanguurtje willen beleven.
De eerste keer is op 23 september (de 30e is de kerk niet beschikbaar ) om 17.00 uur in de dorpskerk te Beekbergen. De kerk is open vanaf 16.45 uur. De toegang is gratis. Na afloop kunt u bij de uitgang een bijdrage in de kosten achter laten, maar ook verzoeknummers indienen voor volgende bijeenkomsten.
Zingt u met ons mee? U bent van harte welkom.
 
< Vorige   Volgende >