Logo PKN

Menu

Running Dinner St. Valentinus (17 februari) PDF   E-mail
Stellen opgelet! Dit jaar willen wij de gedenkdag van St. Valentinus eens vieren met een gezellige Running Dinner  op zaterdagavond 17 februari (Valentijnsdag). Hierbij is het de bedoeling dat we op drie verschillende locaties, bij stellen thuis, een gang van het diner nuttigen.  Zo leer je andere stellen binnen de gemeente beter kennen, en wie weet doe je er goede tips op voor je relatie.
Als je meedoet met het Running Dinner betekent dat dat je een gang kookt en serveert in je eigen huis aan een gezelschap van ongeveer 6 personen dat bij jou ingedeeld is door ons. De andere gangen ga je naar anderen toe die dan weer voor jou gekookt hebben. Waar je dan naar toe gaat, hoor je nadat wij de indelingen hebben gemaakt. Het is dus handig als je iets kookt wat je eenvoudig op kan warmen! Of misschien heb je een oven met een slimme klok, die zorgt dat het eten klaar is als jij thuis komt met je gezelschap. Want het kan gebeuren dat jij bij iemand aan het voorgerecht zit, en dat je het hoofdgerecht straks bij jou thuis gaat serveren. Je vind daar vast een creatieve oplossing voor! Tafels van te voren dekken is wel handig dus, dan hoef je dat vast niet meer te doen.
We zullen de avond gezamenlijk afsluiten in het Hoge Pad met een borrel. Opgeven kan via een email aan Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of via www.facebook.com/StValentinusBeekbergen Als je je aanmeldt ontvang je vanzelf meer informatie. Ongeveer een week voor het Running DInner ontvang je een e-mail met gedetailleerder informatie. Je leest dan wat je mag maken (voor, hoofd of nagerecht) waar je naar toe mag voor de andere gangen en met welke allergieen of smaken je rekening mag houden!  De kosten voor de avond zijn, naast de kosten die je zelf maakt voor het koken van je gerecht, 5 euro per stel. Je mag dat bij de borrel betalen. Heb je nog vragen, mail of post gerust!!
Met vriendelijke groet,
Martine Theunisse & Annemijn Zeeman
 
< Vorige   Volgende >