Logo PKN

Menu

Paasuitvoering PJB (31 maart) PDF   E-mail
‘Vol Passie naar Pasen’
Harmonieorkest Prinses Juliana Beekbergen (PJB) geeft op 31 maart, Stille Zaterdag, volgens een geheel nieuw concept een Paasuitvoering: ‘Vol Passie naar Pasen’.
‘Vol Passie naar Pasen’ is een combinatie van muziek en tekst. Een dialoog tussen Mirjam en Tom, waarin zij een eigentijds verhaal, gebaseerd op actuele gebeurtenissen, ervaringen en belevenissen van mensen vertellen. Agnes Geradts en Arno Diks van Het Beekbergens Toneel vertolken de door Dirk van de Glind geschreven rollen van Mirjam en Tom. Het verhaal wordt afgewisseld met bijpassende muziek, ondersteund met beelden.
Het concert wordt door een ensemble van PJB geopend met ‘Dido en Aenaes’ van Henry Purcell. Het harmonieorkest speelt daarna onder andere een door Jan de Haan bewerkte Bachcantate, delen uit ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Het lied van de moeder’ van Stef Bos en ‘Vivre’ van Ramses Shaffy. In een aantal nummers zingt zangeres Christine Oosterhoff en speelt Lex Sonneveld (piano) mee. Na ‘A brand new day’ komen tekst en muziek samen met een afsluitend ‘U zij de glorie’. PJB staat onder leiding van dirigent René Bos.
‘Vol Passie naar Pasen’ begint om 19:30 uur en vindt plaats in de Hervormde Kerk in Beekbergen. De entréekaarten (€ 5,-) zijn bij de ingang van de kerk te verkrijgen.
Nadere informatie op www. harmonie-pjb.nl
 
< Vorige   Volgende >