Logo PKN

Menu

Op weg naar Ghana PDF   E-mail
Daar gaan ze dan 1000 kuikens op reis van Nederland naar de kippenfarm in Offinso.

Het is natuurlijk geweldig dat we dit jaar weer een financiele bijdrage kunnen leveren om de kippenfarm weer rendabel te maken. De opbrengst van de H.A. collecte is € 732,- daarnaast ook nog een gift van € 100,-. De diaconie heeft ook nog een extra bijdrage gegeven. De kippen van vorig jaar doen het goed.
De prijs van maïs is op dit moment erg hoog. Dat betekend dat een deel van de opbrengst van de eieren nodig is voor kippenvoer. Daarom zal voor de eerste maanden het voer voor de kuikens door ons gefinancierd worden. We hopen dat de kippenfarm weer genoeg opbrengt om de onkosten van de kinderen gedeeltelijk te dekken.Het heeft natuurlijk tijd nodig om zo´n verschrikkelijke ramp te boven te komen. We hopen dan ook dat het weer een gezond bedrijf wordt. Voor Mary weer een stap vooruit.Mary bedankt u allen voor de financiele ondersteuning. Het is voor haar duidelijk dat wij het belangrijk vinden dat er een eigen inkomsten bron moet zijn.We kunnen niet in de toekomst kijken,laten we hopen dat het goed mag gaan. Het gaat uiteindelijk om het welzijn van de kinderen.
Een hartelijke groet van Mary en de kinderen van het O.C.C
Ghana commissie Roelof Jan van Ark en Martha Florijn.
 
Studiefonds Ghana,
De collecte op zondag 26 juni is bestemd voor de schoolkinderen van het weeshuis in Ghana.
De 12 kinderen die we sposoren vanuit de diaconie, vrienden, en familie,zijn nog hard aan het studeren.
Een aantal jongens en meisjes moeten nog 1 jaar naar de middelbare school.Dit jaar en volgend jaar studeren 2 jongens af aan de universiteit.De keus om kinderen door te laten studeren zal voor de toekomst worden aangepast.Een opleiding aan de universiteit is erg duur. De bedoeling is om de leerlingen na hun middelbare school een beroepsopleiding te laten volgen. Zoals leraar of verpleegkundige, een prima opleiding en niet zo kostbaar.Dankzij uw bijdrage kunnen de kinderen een opleiding volgen en een toekomst opbouwen.


Ghana commissie Roelof Jan en Martha Florijn.

 
< Vorige   Volgende >