Logo PKN

Menu

Kommers in Mexico PDF   E-mail
Beste gemeenteleden,
Nog een paar weken en dan zitten we hopelijk in Barcelona om de Bijbelschool te volgen.

Het gaat ineens heel snel allemaal. De afgelopen weken hebben we veel gedaan, de Spaanse lessen zijn inmiddels afgerond, we moeten nog een aantal trainingen volgen aan het HKI en bij de GZB, maar daarna is het eerste deel van de opleiding afgerond. We moeten nog wat praktische zaken afronden, zoals het leegruimen en schoonmaken van ons huis, maar dan zijn we er helemaal klaar voor.

 

We hebben inmiddels ook twee deelgenoten gemeenten. Dat zijn gemeenten die met ons mee willen leven en het deel van de financiële last van onze uitzending willen dragen die niet onder de adventkerk valt. Inmiddels hebben we kennis gemaakt met de gemeentes in Beekbergen en Bleiswijk.

De afgelopen weken zijn we ook druk geweest met het bezoeken van gemeente kringen, dat vonden we erg leuk om te doen en ook heel bemoedigend hoe iedereen met ons meeleeft en meedenkt, heel veel dank daarvoor. Ook verschillende gemeenteleden hebben tijdens onze opleiding op Olivia gepast, daar zijn we ook heel blij mee!

 

Natuurlijk hebben we ook tijd genomen om alvast afscheid te nemen van familie en vrienden en zijn we samen nog een weekendje weg geweest, om nog even te genieten van de mooie natuur in Nederland, op de Posbank.

 

Spanje
We hebben de Spaanse les samen met een ander echtpaar gevolgd die voor de GZB naar Peru worden uitgezonden. We zullen ook samen naar de Bijbelschool gaan. Dit stel heeft 4 kinderen die in Spanje thuis les gaan krijgen, verder zijn er in Barcelona nog een aantal Nederlandse kinderen die les krijgen. Daarom gaat er twee au pairs mee op reis. Voor ons ook heel fijn, want Olivia mag daar ook naar toe en dan kunnen wij samen de lessen volgen.

 

In deze tijd die toch best hectisch is proberen we ook tijd te nemen om te bezinnen, tijdens de vorige tfc(= thuisfrontcommissie) vergadering lazen we nog een mooie bemoeidiging  Efeze 3:16 Moge hij vanuit zijn rijke luister uw innerlijke wezen kracht en sterkte schenken door zijn Geest, 17 zodat door uw geloof Christus kan gaan wonen in uw hart, en u geworteld en gegrondvest blijft in de liefde.

 

Ons volgende bericht komt waarschijnlijk uit Spanje, in april komen we nog een paar weken terug naar Nederland en dan zullen we ook afscheid nemen van de gemeente tijdens de uitzenddienst op 15 april. Onze eerste nieuwsbrief komt uit in januari, wilt u deze ook ontvangen dan kan dat door de antwoordkaart in te vullen en op te sturen naar de tfc. Op onze facebook pagina zetten we regelmatig berichten hoe het met ons gaat en waar we mee bezig zijn www.facebook.com/kommersinmexico.

 

Voor nu tot ziens.

Hartelijke groet,                                    Machiel, Erika en Olivia Kommers

 
< Vorige   Volgende >