Logo PKN

Menu

Jongerenreis 2013 PDF   E-mail

Van 20 juli tot en met 3 augustus zullen wij, 20 jongeren en acht volwassenen als begeleiding, voor een tweeweekse reis naar de Oekraïne gaan.


We willen met de jongeren een aantal projecten gaan uitvoeren waar de kinderen en mensen in Lopatyn de komende jaren plezier / gemak van zullen hebben.
Voordat we aan onze reis gaan beginnen zijn we als groep nog aanwezig in twee erediensten.
Op zondag 07-07-2013 zijn we aanwezig in de morgendienst in de kerk in Lieren. We willen dan de gemeente vertellen over onze plannen en alvast een beetje afscheid nemen. Een week later, op zondag 14-07-2013, zijn we aanwezig in de morgendienst in de kerk in Beekbergen. Dan zal er een officiële uitzendingsdienst zijn. We hopen dan een zegen te ontvangen voor onze reis en zullen zelf ook nog een bijdrage leveren in de eredienst door de gemeente een lied toe te zingen.
Ook willen wij u langs deze weg hartelijke danken voor al uw vrijwillige bijdragen. Het is mooi om te zien dat het project nog steeds veel belangstelling heeft in de beide gemeenten. Mocht u ons financieel willen ondersteunen dan kunt u uw bijdrage overmaken op rekeningnummer: 1495.21.332 t.n.v. Diaconie N.H. Gemeente inzake Jongerenreis.

Namens de projectgroep Jongerenreis Oekraïne,
Gert Jan Buitenhuis.

 
< Vorige   Volgende >