Logo PKN

Menu

Open Doors: Nigeria: Doe mee aan de uitdaging PDF   E-mail
Bedeesd kruipt het Nigeriaanse meisje bij de reizigster op schoot.

Ze zegt eerst een tijdje niets en dan: ‘Mijn moeder leeft niet meer’. Ze doet niet mee aan spelletjes en wil ook niet zingen. Gewoon vast-gehouden worden is voor haar genoeg. In Nederland en België staat de vakantietijd voor de deur. Duizenden kinderen en jongeren gaan ‘op kamp’. Het is voor hen een tijd van ontspanning en plezier. Wist u dat Open Doors wereldwijd ook vele kinder- en jongerenkampen organiseert de komende periode? Kinderen zijn vaak de onzichtbare slachtoffers van christen-vervolging, maar evenals hun ouders staan zij onder hoge druk. Open Doors wil hen weer kind laten zijn.

  

Een tijdje geleden ging een team reizigers naar het door geweld geteisterde Nigeria om kinderen en jongeren te bemoedigen. Honderden jonge Nigerianen deden mee aan de activiteiten. Ze vergaten hun zorgen, leerden liederen, deden spelletjes en volgden bijbelstudies. Sommigen reageerden uitbundig, anderen wilden alleen maar een arm om zich heen. Dit jaar wil Open Doors het mogelijk maken om wereldwijd vele duizenden kinderen en jongeren op kamp te laten gaan. Daarvoor is een groot bedrag nodig 350.000 euro. Per kind kost deelname 30 euro.
Helpt u mee? Bid voor de organisatoren , leiders en deelnemers aan de kampen. En maakt u dit kinder- en jeugdwerk mogelijk met een gift? Helpt de jeugd van de Vervolgde Kerk.
Uw gift kan worden overgemaakt naar
Giro 7733  of banknr. 67 20 07 800
o.v.v. kinderkampen t.n.v. Open Doors te Ermelo.

Met dank voor uw betrokkenheid.
De werkgroep Beekbergen

 
< Vorige   Volgende >