Logo PKN

Menu

Talentenmarkt PDF   E-mail
Man of vrouw, jong of oud, iedereen kan mee doen met dit talentenfeest!

Talenten zijn er in allerlei soorten en maten. Het mooie is dat iedereen verschillend is en dat we daarmee binnen onze gemeente gegarandeerd beschikken over een breed scala aan talenten. En met deze talenten kunnen we anderen van dienst zijn.
Als voorbereiding op de aankomende Jongerenreis 2013 naar de Oekraïne willen we een actie gaan opstarten: EEN TALENTENMARKT !!
Een talentenmarkt houdt in dat u een dienst doet die een ander koopt. De opbrengst is niet voor de verkoper, maar gaat naar de Jongerenreis 2013. De markt is niet gebonden aan een bepaalde plaats of tijd, maar loopt een paar maanden door.
We willen alle gemeenteleden uitdagen om over hun talenten na te denken en deze aan elkaar aan te bieden. En dat kan werkelijk van alles zijn: iets wat u goed kunt, iets wat u graag voor een ander wilt doen of iets waar u zich graag voor in wilt zetten. Ter inspiratie wat voorbeelden: appeltaarten bakken, auto wassen, fiets opknappen, dakgoot schoonmaken, klussen of oppassen.
Iedereen heeft wel een talent die hij/zij in kan zetten. Welke dienst biedt u, bied jij aan op de talentenmarkt?
Denk alvast na over de dienst die u/jij wilt aanbieden op de talentenmarkt. Tijdens het startweekend komen wij met nadere informatie hoe het één verder in zijn werk gaat.
Namens de projectgroep Jongerenreis 2013,
Gert Jan Buitenhuis en Jeroen Haijes

 
< Vorige   Volgende >