Logo PKN

Menu

Dankdag (7 november) PDF   E-mail
Op woensdag 7 november 2012 wordt in veel kerken dank uitgesproken naar God op de “Dankdag voor gewas en arbeid”.


Op dankdag staan wij als gemeente stil bij onze oogst op persoonlijk, maatschappelijk en kerkelijk gebied. Voor de één betekent dit reden tot tevredenheid en dankbaarheid, maar voor een ander teleurstelling en machteloosheid.
Reeds vele jaren organiseert de Diaconie op de “Dankdag van gewas en arbeid” een fruitactie. Deze actie heeft tot doel de betrokkenheid van gemeenteleden te bevorderen en dank uit te dragen naar onze Heer voor de goede gaven die Hij door werk en het land ons geeft.
Er wordt een bakje fruit gemaakt voor gemeenteleden en er gaat fruit naar de diverse instellingen in Beekbergen. Bij het samenstellen van de verschillende fruitbakjes wordt de Diaconie door vele mensen geholpen. Voor het bezorgen van de fruitbakjes vragen wij u aandacht voor het volgende organisatorische punt:
Na de kerkdienst van woensdag 7 november is er een groot aantal bezorgers nodig. Ook jongeren mogen zich geroepen voelen! Er staan in de kerk een groot aantal fruitbakjes klaar die bezorgd moeten worden. Belangrijk is de fruitbakjes persoonlijk te bezorgen en dus niet bij een deur achter te laten.
Wij hopen op een fijne samenwerking en een vruchtbare dankdag.

Namens de Diaconie,      Gert Jan Buitenhuis.

 
< Vorige   Volgende >