Logo PKN

Menu

Uitgangscollecte (24 december) PDF   E-mail
De uitgangscollecte in de Kerstnachtdiensten op 24-12-2012 is bestemd voor “Zendingsreis Saskia Ooms”.


In het onderstaande schrijven geeft Saskia zelf een toelichting op haar aankomende zendingsreis:

.

“Beste gemeente!
Op 18 november jl. heb ik tijdens de ochtenddienst iets verteld over mijn aanstaande reis naar Nepal met de organisatie Operatie Mobilisatie. Hierna heeft u allen de eerste nieuwsbrief mee kunnen nemen, waarin u meer kon lezen over mijn plan. Zoals u ook in de dienst aan mij kon merken, vind ik het een spannende stap. Een jaar weg van mijn familie en vrienden, zendingswerk en geen Nederlanders om me heen, het is niet niks. Daarnaast komt er ook tijdens de voorbereidingen veel op me af.
De reacties die ik na afloop op de dienst van u als gemeente kreeg deden mij erg goed! Uw lieve woorden en financiële steun zijn bemoedigend. Mede door uw steun word ik bevestigd in mijn overtuiging om deze stap te gaan zetten. Ik wil u daar hartelijk voor bedanken!

Inmiddels is het financiële gedeelte bijna rond en ziet het ernaar uit dat ik in januari 2013 kan vertrekken. In korte tijd is er enorm veel geld opgehaald. Ik vind het enorm bijzonder hoe God door mensen heen heeft gewerkt. Dit zie ik als een bevestiging dat God het plan steunt.

Ik word mede door deze gemeente financieel ondersteund vanuit de Diaconie. Daarnaast zal ook de opbrengst van de uitgangscollecte tijdens de kerstnachtdiensten voor mijn werk in Nepal bestemd zijn. Ik vind het echt geweldig om uw betrokkenheid te merken.
Binnenkort ontvangt u de 2e nieuwsbrief, waarin u ook wordt uitgenodigd voor de uitzenddienst op 13 januari 2013 om 19.00 uur in de Protestantse kerk te Lieren. Ik hoop u allen daar te zien.

.

Vriendelijke groet, 
Saskia Ooms”

.

Namens de Diaconie,
Gert Jan Buitenhuis.

 
< Vorige   Volgende >