Logo PKN

Menu

Deelgenoten PDF   E-mail
Beste deelgenoten,
Even bericht uit Mexico. Vorige week woensdagavond zijn we aangekomen in Mexico waarna we de volgende dag doorgevlogen zijn naar Tapachula.

Donderdag vlogen we om 12:30 naar Tapachula. 's morgens waren we al vroeg wakker en na het ontbijt zijn we maar naar het vliegveld gegaan, omdat we ook niet goed wisten wat we nog in het hotel moesten doen. Achteraf bleek dat een goede zet geweest want 2 uur later was de buurt bij de luchthaven afgesloten door protesten.

De middag dat we aankwamen en de volgende dag hebben we thuis eerst een hoop schoongemaakt. Doordat het regentijd is en het huis nauwelijks gelucht is tijdens onze afwezigheid en zaten veel meubels en kasten onder de schimmel. Ook Olivia's buggy en autostoeltje waren helemaal wit.

Olivia wilde vrijdag perse weer naar school en is daar dus met veel plezier naar toe geweest. Ze zit nu in de eerste klas van de kleuterschool en krijgt vanaf nu ook huiswerk mee naar huis. (Gelukkig op vrijdag niet). Olivia was erg moe en lag die avond om 19:15 al in bed. 10 Minuten later begon het te trillen en beven. Niet veel later stonden we alle 3 dus buiten. We hebben eerder schokken of trillingen mee gemaakt maar deze was echt veel zwaarder en langer dan anders.
http://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/usb000jkmw#summary
.
Verder mochten we zaterdag de eerste steen legging van het nieuwe centrum Shalom bijwonen. Een mooi moment om mee te maken. We kijken in ieder geval terug op een fijne tijd in Nederland en vonden het leuk om jullie te zien (sommigen voor het eerst), spreken en ontmoeten. Ook hartelijk dank voor de warme ontvangsten ook dit blijft ons zeker bij in deze nieuwe werkperiode

Hartelijke groet,

Machiel, Erika en Olivia

Aanvulling uit Beekbergen:
20 aug. hadden we een heel mooie avond met  Machiel en  Erika in het Hoogepad. Met ca. 20 mensen hebben we aandachtig geluisterd naar hun verhaal en hun slides bekeken. Om hen zo persoonlijk te ontmoeten en mee te maken was heel goed en een mooie aanvulling op het lezen van hun berichten. B.Z.
 
< Vorige   Volgende >