Logo PKN

Menu

Saskia komt terug uit Nepal: dienst (15 februari) PDF   E-mail
Op zondag 1 februari zal Saskia Ooms, onze zendelinge die voor twee jaar naar Nepal is geweest, terugkomen naar Nederland.

Saskia is naar Nepal gevlogen om Gods liefde te delen met de mensen daar en ze heeft de afgelopen twee jaar ontzettend veel, mooi en belangrijk werk gedaan in Nepal. Aan deze periode gaat nu een einde komen. Saskia heeft inmiddels haar werkzaamheden in Nepal afgerond en geniet van een welverdiende vakantie. Op zondag 1 februari zullen Saskia’s voeten de Nederlandse grond weer betreden!

.

We willen Saskia dan ook weer in ons midden verwelkomen door middel van een terugkomdienst. Deze dienst zal gehouden worden op zondag 15 februari, om 14.30 uur, in de kerk in Lieren, Lierderstraat 7, 7364 BH Lieren. Willem Wilbrink zal weer in deze dienst voorgaan. Saskia helpt mee deze dienst voor te bereiden en ze kijkt er erg naar uit om ook in deze dienst wat te vertellen over haar werkzaamheden in Nepal. Saskia, haar familie en wij als TFT zouden het erg waarderen als u hierbij aanwezig zou kunnen zijn! Na de dienst is er koffie, thee en wat lekkers en is er de mogelijkheid om Saskia dan écht te ontmoeten. Tijdens de terugkomdienst zal er een agenda liggen bij wijze van “gastenboek”, waarin u iets kunt schrijven voor Saskia.
De pagina’s tot en met 15 februari kunnen hiervoor gebruikt worden. Daarna krijgt Saskia de agenda cadeau en mag zij de rest van de agenda gaan gebruiken, zoals dat hoort in het Nederlandse leven! Op deze manier draagt ze het hele jaar uw woorden bij zich en kan ze hier altijd even naar terugkijken.

.

U als achterban heeft enorm veel gedaan. U hebt meegeleefd, onder andere door trouw Saskia’s nieuwsbrieven te lezen, er is veel naar Saskia opgestuurd, er is veel met Saskia geskyped en gemaild en er is heel veel voor Saskia gebeden. Ook is er door u in de afgelopen twee jaar heel veel geld gegeven aan de projecten in Nepal. Uw machtigingen zijn, als het goed is, automatisch per 31 december afgelopen. Wilt u controleren of dit goed gebeurd is, en dit zo nodig zelf nog stop zetten? Zonder al uw hulp en steun, op welke manier dan ook, had Saskia dit nooit kunnen doen. We willen u daarvoor hartelijk bedanken!

.
Toch is het nog niet afgelopen. Ook in de aankomende periode waarin Saskia net terug is, zal er nog veel op haar afkomen. In de eerste plaats zal ze veel van haar Nepalese leven missen. Haar vrienden, haar projecten, de cultuur en het land. Tegelijkertijd moet ze weer wennen aan het Nederlandse leven.

.

Nogmaals hartelijk dank, voor alles wat u voor Saskia heeft gedaan, en zult blijven doen.
Hartelijke groeten, mede namens Saskia, van het thuisfrontteam van Saskia Lia Bakker, Inge Buurma, Frans Hietbrink, Wouter en Hanneke Haijes

 
< Vorige   Volgende >