Logo PKN

Menu

Iris zorg PDF   E-mail
Iris zorg Beekbergen zoekt vrijwilligers. Iris Zorg is een organisatie die zich inzet voor alcohol- en drugsverslaafden.

Onze bewoners zijn vaak vastgelopen in onze  steeds complexer wordende  samenleving  Men raakt verslaafd aan middelen en vroeg of laat komt men in contact met politie en of justitie.

Onze organisatie probeert deze mensen opvang te bieden; de verslaving te behandelen en samen met hen de weg terug te vinden naar de maatschappij.

Zoals u wellicht in de media hebt vernomen doet de overheid een stevig stap terug in de zorg en spreekt men over een" participatie samenleving".

"Eigen verantwoordelijkheid" is het nieuwe credo!

Op de werkvloer is dit heel goed merkbaar: verhoging van de werkdruk en minder aandacht voor de bewoner zijn voor de hand liggende voorbeelden.
Vandaar dat we druk bezig zijn met het werven van vrijwilligers.

Mensen die stevig in de schoenen staan en graag een helpende hand willen bieden aan mensen die een duwtje in de goede richting nodig hebben.

Wij zoeken op dit moment in het bijzonder chauffeurs( familie-ziekenhuisbezoek etc.)
Misschien leest u deze oproep en bent u die geknipte persoon die wij zoeken!!!.
Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Jacob Iepema tel. 088-6061097. Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken <mailto: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken '; document.write( '' ); document.write( addy_text49437 ); document.write( '<\/a>' ); //-->\n Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken >

 
< Vorige   Volgende >