Logo PKN

Menu

Met cliënten naar de kerk bij Groot-Schuylenburg PDF   E-mail
's Heeren Loo Zorggroep zorgt ervoor dat mensen met een verstandelijke beperking op een prettige manier kunnen wonen, werken of aan activiteiten deelnemen.

Midden in de samenleving of juist in een beschermde omgeving, in 800 locaties verspreid door het hele land. We begeleiden en ondersteunen kinderen, jongeren en volwassenen met lichte en ernstige beperkingen. We kijken daarbij naar de wensen en mogelijkheden van cliënten en stimuleren cliënten zich zoveel mogelijk te ontwikkelen.
.
Binnen de regio Apeldoorn zij wij op zoek naar vrijwilligers die graag met onze cliënten op zondag mee naar de kerk gaan. In verband met alle veranderingen in de zorg is het helaas niet meer mogelijk dat onze personeelsleden met de cliënten naar de kerkdiensten gaan.
De diensten zijn toegankelijk voor alle denominaties.

De diensten worden gehouden op de zondag van 10.30-11.30 uur in het Vierhuis op ons terrein. Voorafgaand van de dienst haalt de vrijwilliger de cliënten op de woning op het terrein van Groot-Schuylenburg en erna worden ze door de vrijwilliger weer teruggebracht.  De betreffende vrijwilliger kan zelf aangeven in welke frequentie hij/zij dit wilt doen.
Het is natuurlijk ook mogelijk dat een vrijwilliger een cliënt naar de eigen kerk wil meenemen.

Hebt u hiervoor belangstelling dan kunt u op maandag t/m woensdag contact met Miriam Berentschot-Cozijnsen: 06-25126920.

Miriam Berentschot-Cozijnsen, coördinator vrijwilligers, ‘s Heeren Loo

 
< Vorige   Volgende >