Logo PKN

Menu

Open dag Horeb (5 september) PDF   E-mail
Zaterdag 5 september opent woon- en leefgemeenschap ‘Horeb’ in Beekbergen haar deuren voor bezoekers.

Op deze locatie van Stichting De Hoop, werken  verslaafde mannen aan een nieuw leven. Tussen 11:00 en 15:00 uur zijn er rondleidingen en optredens. Ook vertellen bewoners hun verhaal. ‘Horeb’ is tevens het startpunt van diverse fietstochten waarmee op dezelfde dag geld wordt opgehaald voor Stichting De Hoop.

Tijdens de open dag laten medewerkers en bewoners zien wat Horeb voor hen betekent. Het programma duurt van 11:00-15:00 uur. Er zijn rondleidingen over het terrein waarin bezoekers een indruk krijgen van de woongebouwen en van de werkplaatsen. Hier wordt overdag gewerkt aan een gezonde structuur. Mooie producten zijn het resultaat: houtbewerking of een mooi onderhouden groen-omgeving.
In de kapel op het terrein zorgt de band van Horeb voor muziek. Daarnaast is er een optreden van praiseband Kefas uit Apeldoorn. Ook kunnen bezoekers luisteren naar getuigenissen van bewoners. Welke verandering heeft God gewerkt tijdens hun verblijf bij Horeb? Kortom, het wordt een inspirerende dag!

Fietsen
Gelijktijdig met de open dag vindt ook een jubileumfietstocht plaats in het kader van 40 jaar De Hoop. Daarnaast starten vanaf Horeb de racefietsers van de Cycle for Hope Toertocht. Over deze fietstochten kunt u meer informatie vinden op www.40jaardehoop.nl (jubileumfietstocht) en op www.cycleforhope.nl (Toertocht). Met al deze activiteiten belooft de allereerste open dag bij Horeb een mooie dag te worden.

Adres
Woon- en leefgemeenschap Horeb
Kuiltjesweg 55
7361 TC Beekbergen

 
< Vorige   Volgende >