Logo PKN

Menu

Open Doors: gebedsavond (27 mei) PDF   E-mail

In de morgendienst van 22 mei as. wordt stilgestaan bij de situatie van broers en zussen in landen waar christen-zijn niet vanzelfsprekend is.
U vindt die morgen een gebedskaartje op uw kerkstoel. We nodigen u hiermee uit tijdens het gebed te bidden voor de persoon en het land op het kaartje. We vinden het fijn als u het mee naar huis neemt om vaker voor te bidden. Vanuit verhalen in hun context weten we dat zij daar verwachting van hebben. Die dag zal de uitgangscollecte bestemd zijn voor de organisatie Open Doors. De werkgroep zoekt daarvoor nog een actuele,  aansprekende bestemming.

In onze gemeente wordt veelal thuis gebeden voor de Vervolgde Kerk, weten we. Wij nodigen u/jou uit vrijdagavond 27 mei bij elkaar te komen voor een avond van gebed voor vervolgden met wij wie in Gods gezin verbonden zijn.

voor in de agenda
We ontmoeten u/je graag op vrijdagavond 27 mei as. in het Hoogepad. Het programma bestaat uit korte filmpjes die een inkijkje geven in de situatie van enkele landen waar vervolging aan de orde is. Aangevuld met korte gebedsrondes. Het programma duurt van 19.30-23.00 u. We vinden het fijn als u/jij daar bij bent.

laat je bemoedigen
Het is mogelijk een deel van de avond mee te maken. Verbondenheid via aanwezigheid brengt besef op gang samen deel uit te maken van een wereldwijde kerk en op de hoogte te raken van hoe het andere christenen vergaat. Dat verrijkt. Ook bemoediging doet mee in wat er te horen valt. Welkom!

Namens de O.D.-werkgroep,
Janny Hekman 

 
< Vorige   Volgende >