Logo PKN

Menu

Diensten in het weekend van 12 juni PDF   E-mail
De dienst van zondagmorgen 12 juni staat in het teken van Compassion. Ook vanuit onze gemeente,

bijvoorbeeld door de kindernevendienst, worden kansarme kinderen financieel gesteund en met het Evangelie in aanraking gebracht via Compassion. Peter en Carin van Essen zullen met zang en muzikale begeleiding medewerking verlenen aan de dienst.
In deze dienst zal ook een prekenserie over het heilig Avondmaal starten. Afgelopen voorjaar is uw aandacht al gevraagd voor het heilig Avondmaal door middel van een artikeltje in Kerkklanken. Fijn dat een aantal mensen hierop gereageerd heeft! Op de gemeenteavond hebben we er met elkaar over gesproken. En nu willen we in een serie van vijf kerkdiensten verder stilstaan bij dit wonderlijke feestmaal van Gods gemeente. We hopen daarmee des te meer ‘de smaak te pakken te krijgen’.
We beginnen de serie in deze dienst heel eenvoudig door ons te verwonderen dat God met ons wil eten. De maaltijd speelt in heel de Bijbel een belangrijke rol. Hoe vaak at Jezus niet met allerlei mensen?! Maaltijden vol van Zijn barmhartigheid. En daarmee zijn we weer terug bij Compassion, want dat betekent letterlijk: barmhartigheid. Barmhartigheid van God die wij ontvangen en ook weer mogen doorgeven!
Na afloop van de dienst is er gelegenheid koffie of thee te drinken in het Hoogepad.

.

De avonddienst van 12 juni is een zangdienst. Het thema is: Zingt voor de HEER een nieuw lied! We lezen bezingen Psalm 96. Nu we de cyclus van Pasen en Pinksteren gevierd hebben is het de hoogste tijd om Gods lof te zingen!
.

Diaconale collecte: Compassion

.

Uitgangscollecte: Pastoraat

.

In de morgendienst is er kinderoppas en kindernevendienst in Het Hoogepad.

.

Klik hiernaast voor informatie van andere diensten.

.

Als u als groep naar de kerk komt, kunt u van tevoren contact opnemen.

.

Zondag, 12 juni Beekbergen
10.00 uur Ds. A. Theunisse

19.00 uur Ds. A. Theunisse

.

Zondag, 12 juni Zonnehuis
10.30 uur Ds. G. van Asselt

.

Zaterdag, 11 juni Markenhaven
14.30 uur Ds. A. Theunisse

.

Woensdag, 15 juni De Vier Dorpen
15.00 uur Ds. C. van Dijk

 
< Vorige   Volgende >