Logo PKN

Menu

Israël Producten Centrum (10 en 11 maart) PDF   E-mail
“Troost, troost mijn volk… ” (Jes. 40:1) Al sinds onze jeugd hoorden/lazen we deze tekst, maar hebben nooit begrepen dat dit een óproep is, tot een paar jaar geleden. God roept ons via Jesaja op om zijn volk te troosten!! Als we in de geschiedenis lezen hoe wij, als Christenen zijn omgegaan met het Joodse volk komt er een gevoel van verlegenheid, van schaamte in ons op. Het is onze opdracht om het volk te tróósten, te bemoedigen.
Dat kun je op verschillende manieren doen: voor hen bidden, het land Israël bezoeken én door hun producten te gebruiken.
Wij, Hans en Thea Jansen, hebben de keus gemaakt het volk van Israël te bemoedigen door hun producten te verkopen.
Wij steunen Israël hiermee daadwerkelijk om het land en de economie op te bouwen. We verkopen levensmiddelen, gebruiksartikelen, cosmetica etc. gemaakt in Israël, op vrijwillige basis, zonder winstoogmerk, als consulent van het “Israël Producten Centrum” (IPC) in Nijkerk. www.israelwinkel.nl (IPC is nauw verbonden met de organisatie “Christenen voor Israël”)
Het IPC heeft als doelstelling de momenteel duizenden naar Israël terugkerende Joden te steunen d.m.v. de verkoop van deze artikelen. Het IPC importeert producten uit Israël, die vrijwel allemaal in kleine kibboetsen en fabriekjes geproduceerd worden. Door hiervoor te kiezen ondersteunt het IPC vooral de “kleine man” in zijn onderhoud.
Daarom houden we dit voorjaar weer een “Open Huis” en geven u de gelegenheid om producten uit Israël te komen bekijken/aan te schaffen.
Er zijn lekkere, leuke en mooie artikelen voor uzelf of om cadeau te doen.
Ook hebben we prachtige wijnen die beroemd zijn om hun heerlijke geur en verfijnde smaak.
De producten komen uit alle streken van het land zoals: Bethlehem, Haifa, Judea, Nazareth en vele andere plaatsen. Door producten te kopen steekt u hen een hart onder riem en helpt hen te voorzien in hun onderhoud en met de economische opbouw van Israël. De werkgelegenheid voor alle bevolkingsgroepen wordt hierdoor bevorderd.
We hebben in ons huis een kamer waarin de producten permanent overzichtelijk uitgestald zijn.
Op vrijdag 10 maart van 10.00 – 21.00 uur en zaterdag 11 maart van 10.00 – 17.00 uur bent u van harte welkom!! in het “Open Huis” ; Kloosterstraat 23, Eerbeek
Koffie/Thee met ???...staat klaar.
Kunt u deze dagen niet, maak gerust een afspraak, via tel.nr. 0313-655617 of via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
Hans en Thea Jansen
 
< Vorige   Volgende >