Logo PKN

Menu

Vrijwillers gezocht PDF   E-mail
“Samen met iemand koffie drinken betekent vaak al zo veel”
Heeft u hart voor uw kwetsbare naaste? Word vrijwilliger!
Stichting Ontmoeting is in Apeldoorn op zoek naar minimaal 100 vrijwilligers met een hart voor de kwetsbare naasten. Mensen die het aandurven een dagdeel in de maand iets leuks te doen met mensen die snakken naar contact van mens tot mens, omdat ze in een moeilijke periode in hun leven zitten. Wat daarvoor nodig is? Levenswijsheid, humor en naastenliefde. Doet u mee?
Soms loopt het leven anders dan gewild. Een relatie met partner of familie loopt stuk, vrienden raken uit beeld, ontslag door de werkgever of oplopende schulden. Zomaar een greep van problemen waardoor mensen vastlopen en niemand hebben om op terug te vallen.
Stichting Ontmoeting is een christelijke organisatie die het belangrijk vindt vanuit een Bijbelse boodschap klaar te staan voor de kwetsbare naasten. Samen met onze vrijwilligers bieden we mensen steun en coachen hen weer in de goede richting. Dat kunnen we niet alleen. Daar hebben we u bij nodig!
In Apeldoorn is de vraag van gemeente en hulpverlenende instanties naar Ontmoetingnetwerken groot! Daarom zijn we dringend op zoek naar minimaal 100 nieuwe vrijwilligers. Onze primaire doelen zijn het doorbreken van het sociale isolement en het contact van mens tot mens. Van onze vrijwilligers verwachten we geen bijzondere dingen; een dagdeel per maand waarin je samen leuke dingen onderneemt of gewoon samen koffie drinkt. Dit is voor een cliënt vaak al genoeg.
Help ons zodat we samen met u dit mooie werk kunnen blijven doen!
Neem contact op met onze netwerkcoördinatoren voor vrijblijvende informatie; voor regio Apeldoorn, Karianne Veerman, Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken , 06-28559726 of Aart Zwerus, Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken , 06-14591106.
Meer informatie over Ontmoetingnetwerken: www.ontmoeting.org/hulpaanbod/ontmoetingnetwerken
 
< Vorige   Volgende >