Logo PKN

Menu

De Kerknieuws van 30-04-2017 jaargang 13 nr 18 PDF   E-mail
In de nieuwe Kerknieuws o.a. informatie over de Schuur en de Kerknieuws van volgende week.

De Protestantse gemeente van Lieren-Beekbergen, Lierderstraat 07 te Lieren

Zondag 30 april 201710.00 uurvoorgangerdhr. E. Fokkema uit Terwolde
pianistBob Fillekes
koffieschenkersTheo Hertog & Anne Jan Kooistra
de bloemen gaan naarbr. Griesdoorn van de Lage Bergweg
Zondag 07 mei 201710.00 uurvoorgangerds. A.P. de Graaf
organistHenk Mulder
koffieschenkerswijk 01

Jarig

Komende zaterdag 06 mei is br. Mulder van het Kasteel jarig. We willen als gemeente u samen uw vrouw hiermee van harte feliciteren, en wensen u Gods zegen voor het nieuwe levensjaar toe.

Mogen wij uw lege BEST-tas?

De gemeente Apeldoorn heeft begin dit jaar - na overleg met kringlooporganisaties - de BEST-tas ingevoerd om de hoeveelheid restafval nog verder terug te dringen. De inhoud van deze tassen wordt bij de Phoenix op mogelijk hergebruik bekeken. De Schuur zou graag lege BEST-tassen ontvangen om restanten erin af te voeren. U kunt hen bij Schuurmedewerkers of bij een bezoek aan de Schuur afgeven.

Jaap Leene.

Jaarlijks uitje

Op dinsdag 09 mei hebben we voor iedereen, die mee wil, ons jaarlijks uitje geplant! Dit keer gaan we naar Garderen. We beginnen in het Trefpunt om 12.30 uur met koffie en een plakje cake. We vragen een eigen bijdrage van € 12,50 per persoon. Wij willen zoveel mogelijk met eigen vervoer vertrekken. Wie rijden wil en kan, mag dit aan Rina doorgeven. Om ongeveer 17.00 uur hopen we bij het Trefpunt weer terug te zijn, waar u een hapje, een drankje en soep aangeboden wordt. Als u het leuk vindt om mee te gaan, kunt u zich bij Rina Hoiting, Dorpstraat 114, telefoon 0555064597 of 0620857358, e-mailadres Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken opgeven.

De diaconie.

Vanuit de gemeente

Afgelopen dinsdag 25 april is br. Griesdoorn van de Lage Bergweg vanuit het ziekenhuis van Harderwijk weer thuis gekomen. Zijn operatie is geheel naar wens verlopen, en hij moet nu thuis verder op krachten komen. We wensen hem daarbij geduld en een voorspoedig herstel toe.

Volgende week de Kerknieuws als dubbelnummer

Volgende week zondag 07 mei verschijnt de Kerknieuws als een dubbelnummer voor de periode van 2 weken. Wil een ieder met eventuele kopij hiermee rekening houden?

Ds. A.P. de Graaf.

 
< Vorige   Volgende >