Logo PKN

Menu

Stichting Eredag Beekbergen (15 juni) PDF   E-mail
Aan de inwoners van Beekbergen,Lieren,Oosterhuizen en de Hooilanden. Hierbij willen we graag iedereen woonachtig in Beekbergen,Lieren, Oosterhuizen of de Hooilanden van harte uitnodigen voor het jaarlijkse uitstapje van de “Eredag” dat dit jaar op 15 juni zal plaatsvinden. Dit jaar mogen wij een jubileum vieren, namelijk dat het 70 jaar is geleden dat dit uitstapje voor het eerst werd gehouden. We willen proberen om dit jubileum op een passende manier samen met alle deelnemers te vieren en we willen daarom iedereen die in 2017 minimaal 65 jaar is van harte uitnodigen om zich op te geven voor deze heugelijke dag. Wanneer uw partner, waarmee u reist, deze leeftijd nog niet heeft bereikt, bent u toch beiden van harte welkom. Dit uitstapje is bedoeld als dankzegging voor wat de oudere generatie voor de jongere generatie heeft gedaan en niet omdat u het nodig zou hebben dat u een dagje uit kunt gaan.
Ons reisdoel is dit jaar Giethoorn en u krijgt een diner aangeboden en daarna een rondvaart door Giethoorn. De rondvaartboten zijn ook toegankelijk voor mensen die wat slechter ter been zijn. Daarna is er vrije tijd door u zelf in te vullen en u krijgt nog enkele drankjes en hapjes aangeboden.
Wij hopen dat u zich aanmeldt voor deze dag. U kunt dit nog doen tot 19 mei a.s. bij mw. de Groot, Kalverwei 6, 7364 BW Lieren, tel.: 0555062406, e-mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken
Namens de stichting “Eredag”,
 
< Vorige   Volgende >