Logo PKN

Menu

Geheime gelovigen PDF   E-mail
Herinnert u zich de term ‘geheime gelovigen’ nog? We schreven er in het jaar 2010 regelmatig over.


Open Doors vroeg betrokkenen in hun schoenen te gaan staan en zo met hen mee te leven en steun te geven.
Weet je dat in de landen op het Arabisch Schiereiland geloven in Jezus Christus nog steeds in het geheim gebeurt?

Het recente magazine schrijft er op een indrukwekkende manier over. Gelovigen lezen een bijbel, als ze die hebben, in het diepste geheim en staan onder grote druk. Ondanks die druk zorgt de Here God zelf voor kansen om zijn goede boodschap daar bekend te maken, want Hij gaat ook hierin zijn ongekende gang.

Bidden voor Lela en Noorah
Het zal duidelijk zijn dat geheime gelovigen onze steun nodig hebben. Neem nou moeder Lela. Zij kwam tot de keus om haar dochter Nadine achter te laten en zelf te vluchten voor de dreiging vanuit haar islamitische familie. Als je haar verhaal leest begrijp je daar meer van.
Lees over Noorah in Saoedi-Arabië. Zij ontdekte via haar studie in de VS, dat niet-moslims best aardig zijn. In stilte koos ze na verloop van tijd voor geloven in Jezus. Opdat zij kunnen standhouden bidden wij voor de geheime gelovigen zodat hun geloof kan groeien op de schrale woestijngrond waarop ze leven en ze daar Gods liefde en nabijheid ervaren in een niet-liefdevolle omgeving. Doe je mee in de ramadan-periode van 26 mei tot 24 juni?

Gratis
Leest u/lees jij het gratis magazine van Open Doors nog niet? Vraag het dan aan en raak meer op de hoogte van geloven/gelovigen in de Vervolgde Kerk.
Open Doors staat voor hen op de bres en is te bereiken via de website en het telefoonnummer 0341 465000
Postbus 47, 3850 AA Ermelo.

Namens de O.D.-werkgroep, Janny Hekman

 
< Vorige   Volgende >