Logo PKN

Menu

Week van de begraafplaats (29 mei - 2 juni) PDF   E-mail
Van 29 mei t/m 2 juni wordt voor de vierde maal de Week van de Begraafplaats georganiseerd.

Samen met de gemeente Apeldoorn en RK Begraafplaatsen verzorgen Rouwcentrum Rouwenhorst, Eijgelaar Natuursteen b.v, Uitvaartverzorging Kramer en Hoogenberg Wegerif de rondleidingen op de begraafplaatsen.

Dit jaar is het thema “Duurzaamheid”. Organisator Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen (LOB) hoopt via de slogan ‘Begraven natúúrlijk’ gedurende de week het duurzame karakter van begraven onder de aandacht van het Nederlandse publiek te brengen.

Van 15.00 tot 18.00 uur bent u op maandag 29 mei welkom op begraafplaats Heidehof, op dinsdag 30 mei op begraafplaats Wenum Wiesel, op woensdag 31 mei op de begraafplaats aan de Soerenseweg en op donderdag 1 juni op de begraafplaats in Beekbergen.
Elke dag zijn er op de betreffende begraafplaats twee rondleidingen; de eerste start om 15.30 uur en de tweede om 17.00 uur.

Dit jaar doen voor het eerst ook de Rooms Katholieke begraafplaatsen mee en wel op dinsdag 30 mei RK Oude Beekbergerweg, donderdag 1 juni RK Haagwinde en vrijdag 2 juni RK Arnhemseweg. De rondleidingen daar vinden tussen 10.00 en 12.00 uur plaats.

Tijdens, voor en na de rondleidingen is er gelegenheid om vragen te stellen en meer te weten te komen over de mogelijkheden op de begraafplaats.

Infomiddag op 2 juni
Ter afsluiting van de week vindt er op vrijdag 2 juni in Rouwcentrum Rouwenhorst van 15.00 tot 18.00 uur een infomiddag plaats voor iedereen die meer wil weten over alles wat te maken heeft met een uitvaart. De medewerkers van het rouwcentrum beantwoorden graag al uw vragen en laten u het rouwcentrum zien. Er zijn tevens twee medewerkers van een notariskantoor aanwezig om uw vragen te beantwoorden omtrent nalatenschap en erfrecht.

 
< Vorige   Volgende >