Logo PKN

Menu

De Kerknieuws van 16-07-2017 jaargang 14 nr 26 PDF   E-mail
In de nieuwe Kerknieuws o.a. informatie over de collectebestemmingen en het koffiedrinken na de kerkdienst.

De Protestantse gemeente van Lieren-Beekbergen, Lierderstraat 07 te Lieren

Zondag 16 juli10.00 uurvoorgangerds. J. Eldering uit Vaassen
organistHennita van der Zee
koffieschenkersEllen & Sjaak Brink
de bloemen gaan naarzr. Griesdoorn van de Lage bergweg
Zondag 23 juli10.00 uurvoorgangerds. J. Eldering uit Vaassen
organistWillem Kroon
koffieschenkersAnne & Corrie Schiebaan

Jarig

Morgen, maandag 17 juli, is zr. Boks van de Lierderstraat jarig. Komende donderdag 20 juli is zr. Tornij van de Meester van der Kampweg jarig, en vrijdag 21 juli zr. Dijk van de Molenakker. We willen u allen een fijne verjaardag, en tevens Gods zegen voor het nieuwe levensjaar toewensen.

De 1e collecte van vandaag

De interkerkelijke stichting SchuldHulpMaatje Apeldoorn is een initiatief van de protestantse diaconie en de rooms-katholieke diaconie. De samenwerkende partners zijn: Leger des Heils, Stadsbank, De Kap & de PCOB.

SchuldHulpMaatje Apeldoorn is met haar maatjes voor inwoners van de gemeente Apeldoorn, die financiële problemen ervaren, actief. Er zijn momenteel 2 (vrijwillige) coördinatoren, die hulpvragers aan een SchuldHulpMaatje matchen. De maatjes zijn gecertificeerd, onbaatzuchtig, en werken als vrijwilliger. Bovendien hebben ze hart voor medemensen, die in financiële problemen geraakt zijn. Om de vrijwilligers bij hun taak te ondersteunen worden er voor opleiding, bijscholing en hercertificering kosten gemaakt. Een bijdrage van u tijdens de collecte is dan ook van harte welkom.

De diakenen.

Koffiedrinken na de kerkdienst

Deze morgen is er, behalve de gelegenheid om na de kerkdienst achterin in de kerk een kopje koffie of thee te drinken, ook de mogelijkheid om dat bij Joke & Roelof Wilbrink aan de Voshuizen te doen. Er is dan volop de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, en nog wat over de kerkdienst of andere zaken na te praten. Een ieder is van harte welkom.

De 1e collecte van volgende week

Volgende week is de collecte voor diaconaal werk bestemd.

Ds. A.P. de Graaf.

 
< Vorige   Volgende >