Logo PKN

Menu

De Kerknieuws van 15-10-2017 jaargang 14 nr 38 PDF   E-mail
In de nieuwe Kerknieuws o.a. informatie over het koffiedrinken na de kerkdienst en de Kerknieuws van volgende weekg.

De Protestantse gemeente van Lieren-Beekbergen, Lierderstraat 07 te Lieren

Zondag 15 oktober10.00 uurvoorgangerds. A.P. de Graaf
organistWillem Kroon
koffieschenkersJan Jansen & Corry Weijland
de bloemen gaan naarzr. Duenk van de 1e Wormenseweg
Zondag 22 oktober10.00 uurvoorgangerds. A.P. de Graaf
organistWillem Kroon
koffieschenkersAnja de Graaf & Tilly Hertog

Jarig

Vandaag, zondag 15 oktober, is zr. Westerik van de Veldbrugweg jarig, en komende dinsdag 17 oktober is zr. Kok van de Libellestraat jarig. We wensen u samen met uw echtgenoten een feestelijke dag en Gods zegen voor het nieuwe levensjaar toe.

De 1e collecte van vandaag

Dankzij bijen en zaaizaad werken vrouwen in Zuid-Soedan aan betere levensomstandigheden. Zij moeten met hun gezin in een vaak uitzichtloze situatie overleven. In Zuid-Soedan woedt een burgeroorlog, bovendien lijden veel vrouwen onder discriminatie en armoede.

Om hun inkomen te vergroten volgen de meest kwetsbare vrouwen landbouwtrainingen van het ERP (Environmental rehabilitation program), partner van KerkinActie. Dit jaar leren bovendien 100 vrouwen, hoe ze bijen houden en honing verwerken kunnen. Door de oogst en de honing te verkopen verdienen ze wat extra voor hun gezin.

Vandaag collecteren we voor ERP en andere werelddiaconale projecten van KerkinActie. Geeft u ook?

De diakenen.

Koffiedrinken na de kerkdienst

Deze morgen is er, behalve de gelegenheid om na de kerkdienst achterin in de kerk een kopje koffie of thee te drinken, ook de mogelijkheid om dat bij Hanny van de Beek aan de Koningspage te doen. Er is dan volop de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, en nog wat over de kerkdienst of andere zaken na te praten. Een ieder is van harte welkom.

Kerkdienst

We lezen deze morgen Marc. 4:1-9 & 1 Thess. 2:13-20, en stellen ons de vraag, hoe het geloof in ons leven doorwerkt, en welke plek de bijbel daarbij inneemt.

Kerknieuws van volgende week

Volgende week zal onze scriba Martien Hertgers de Kerknieuws maken, en dat zal een dubbelnummer voor 2 weken zijn. Eventuele kopij kan een ieder naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken sturen.

Ds. A.P. de Graaf.

 
< Vorige   Volgende >