Logo PKN

Menu

Herdenkingsconcert Rouwcentrum Rouwenhorst (10 november) PDF   E-mail
Op vrijdag 10 november as. organiseert Rouwcentrum Rouwenhorst voor de elfde keer het Herdenkingsconcert

in de Grote Kerk in Apeldoorn. U bent van harte welkom om bij deze avond aanwezig te zijn om samen met andere belangstellenden stil te staan bij het gemis van een dierbare.
Het belooft een avond te worden met mooie woorden en passende muziek met medewerking van het strijkersensemble Scala, Klankrijk Veluwe met het Schaffelaar fluitensemble, Vocalgroup DivaPower, VPS KeK, vocaalkwartet Berno, Heidi, Harry en Gerda en organisten Johan Wentink en Wop Kuipers.

Het concert begint om 20.00 uur en de deuren van de kerk gaan om 19.15 uur open. De toegang is gratis. Als u dit concert wilt bijwonen, dan kunt u toegangskaarten afhalen bij het rouwcentrum, Christiaan Geurtsweg 24 te Apeldoorn of telefonisch bestellen (055) 5414089. U kunt ook kaarten per mail bestellen via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

Tijdens het concert zal een collecte worden gehouden, waarvan de opbrengst ten goede komt aan Stichting Veluwse Wens Ambulance. De professionele vrijwilligers vervoeren mensen die niet lang meer te leven hebben en helpen zo hun laatste wens te vervullen. Zij doen dit in nauwe samenwerking met bestaande ambulancediensten, huisartsen, ziekenhuizen en hospices.

 
< Vorige   Volgende >