Logo PKN

Menu

Sponsorverkoop (25 november) PDF   E-mail
De ene actie is amper afgelopen en de volgende actie staat alweer voor de deur. Namelijk: een SPONSORVERKOOP.

.

Beste gemeente, afgelopen zaterdag, 14 oktober was het Chinees restaurant in Het Hoogepad. Via deze weg wil ik alle aanwezigen en de lieve mensen die mij geholpen hebben nogmaals bedanken. Leuk dat u en jij er was en fijn dat jullie mij op deze manier wilden ondersteunen binnen het zendingswerk dat ik vanaf 9 januari 2018 hoop te gaan doen.
Ook wil ik iedereen bedanken die zijn/haar gaven heeft gegeven tijdens de uitgangscollecte van zondag 29 oktober. Bedankt voor uw bijdrage namens hen die ermee gezegend mogen worden.

.

De ene actie is amper afgelopen en de volgende actie staat alweer voor de deur. Namelijk: een SPONSORVERKOOP.
Bij deze zijn jullie allen van harte uitgenodigd op ZATERDAG 25 NOVEMBER VAN 10.00u tot 16.00u aan de Hietveldweg 10 in Beekbergen.
In onze speciaal ingerichte schuur zijn van allerlei spullen te koop. Hierbij kun je denken aan spullen uit grootmoeders tijd, verschillende zelfgemaakte spullen van steigerhout, héél veel boeken voor jong en oud en veel andere mooie spullen. Ook is er zelfgebakken cake en koek te koop.
Kortom, kom gezellig langs om te snuffelen tussen al het moois en ondertussen kunt u genieten van een bak koffie/thee met iets lekkers.

Zie de flyer elders in Kerkklanken voor uitgebreide informatie.
De opbrengst zal geheel ten goede komen aan het zendingswerk.

Hartelijke groet,
Marissa Franken

Telefoonnummer: 06-25577045
E-mail: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
< Vorige   Volgende >