Logo PKN

Menu

De Kerknieuws van 19-11-2017 jaargang 14 nr 42 PDF   E-mail
In de nieuwe Kerknieuws o.a. informatie over de collectebestemming en het project van Gambia.

De Protestantse gemeente van Lieren-Beekbergen, Lierderstraat 07 te Lieren

Zondag 19 november10.00 uurvoorgangerds. P. van der Meulen uit Apeldoorn
organistHenk Mulder
koffieschenkersAnne & Corry Schiebaan
de bloemen gaan naarzr. Diks van de Molenvaart
Zondag 26 november10.00 uurvoorgangerdhr. C. Bulens uit Apeldoorn
organistWillem Kroon
koffieschenkersArno Diks & Loes van Egmond

De 1e collecte van vandaag

Bemoedigende woorden. Je kunt hen door een telefoontje of een bezoekje krijgen. Een andere manier kan het lezen uit een dagboekje zijn. Het lezen van een stukje bijbeltekst en een overdenking kan troost geven of tot nadenken stemmen.

Onze diaconie deelt jaarlijks dagboekjes aan gemeenteleden boven de 70 jaar uit.

Vandaag en volgende week collecteren we voor diaconaal werk om onder andere de bijbelse dagboekjes te kunnen bekostigen.

Deze collecte wordt door de diaconie van harte bij u aanbevolen.

De diakenen.

Koffiedrinken na de kerkdienst

Deze morgen is er, behalve de gelegenheid om na de kerkdienst achterin in de kerk een kopje koffie of thee te drinken, ook de mogelijkheid om dat bij Joke & Roelof Wilbrink van de Voshuizen te doen. Er is dan volop de gelegenheid om elkaar te ontmoeten, en nog wat over de kerkdienst of andere zaken na te praten. Een ieder is van harte welkom.

Gambia

Nu wij weer plannen hebben om in januari 2018 naar Gambia te reizen, willen wij uw voor het schoolproject van de Faith Healing Bible Church in Kotu in Gambia aandacht vragen. Na het afbouwen van het kerkgebouw enkele jaren geleden en 2 jaar geleden de 3 lokaaltjes van de lagere school, heeft deze kerk vorig jaar met de bouw van een middelbare school een start gemaakt. Afgelopen januari hebben wij de fundering bewonderd. Van de € 1400,-, die wij toen overhandigd hebben, zijn bouwmaterialen aangeschaft en de bouwvakkers betaald. De gemeente is arm, en daardoor vordert de bouw langzaam.

Graag willen wij in de komende weken uw aandacht voor ons project vragen. Het is fijn, dat in een land, waarvan de bevolking voor 90 % moslim is, een christelijke school gebouwd kan worden.

Met vriendelijke groeten, Astrid & Frank Bak.

Ds. A.P. de Graaf.

 
< Vorige   Volgende >