Logo PKN

Menu

JordaniĆ« 9-daagse rondreis 2018 PDF   E-mail
Van 5 – 13 oktober 2018 hoopt ds. J. R. Lammers (pastor te Beekbergen en Wezep) een negendaagse reis

 te organiseren naar Jordanië. Jordanië is een prachtig land, waarin ook veel herinneringen aan bijbelse gegevens zijn te ontdekken. De organisatie van deze reis is in handen van de bekende en ervaren reisorganisatie DRIETOUR. 
.
Hebt u interesse, geef u dan als belangstellende op bij ds. J. R. Lammers ( Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken , 055 8441679). Dat is nog geen officiële aanmelding. Tot mei /juni 2018 blijft de aanmelding voorlopig en kan men zonder opgaaf van redenen zich weer terugtrekken. De prijs voor deze reis is (onder voorbehoud) ongeveer €1600,- De definitieve prijs is afhankelijk van marktontwikkelingen maar ook van het aantal deelnemers. Alles is inbegrepen, zelfs de fooien en de lunches. De toeslag voor een eenpersoonskamer is € 160,-.
.
Ontdek Jordanië in negen dagen tijd! In deze week zult u de meest belangrijke bezienswaardigheden van dit prachtige land zien. We bezoeken natuurlijk de prachtige en bekende stad Petra, maar ook de opgravingen van Jerash zullen u verrassen (het Pompei van het Midden Oosten). Verder bezoeken we onder meer de doopplaats bij de Jordaan, Aqaba (waarbij inbegrepen een vaartocht op de Rode Zee), Wadi Rum en de Berg Nebo (waar Mozes een blik op het beloofde land mocht werpen). Verder staat een bezoek aan de Dode Zee op het programma (en natuurlijk ook het drijven op het zeer zoute water). Absoluut hoogtepunt is het bezoek aan de rotsstad PETRA.

Voor nadere informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met ds. J. R. Lammers, 055 8441679, Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

 
< Vorige   Volgende >