Logo PKN

Menu

De Kerknieuws van 31-12-2017 jaargang 14 nr 48 PDF   E-mail
In de nieuwe Kerknieuws o.a. informatie over de collectebestemming en nieuwjaarswensen.

De Protestantse gemeente van Lieren-Beekbergen, Lierderstraat 07 te Lieren

Zondag 31 december10.00 uurvoorgangerds. A.P. de Graaf, gedenken van de overledenen
organistWillem Kroon
koffieschenkersHannie van de Beek & Tineke van de Schoor
de bloemen gaan naarzr. Assies van de Dorpstraat
19.30 uurvoorgangergeen dienst
organistniet van toepassing
Zondag 07 januari10.00 uurvoorgangerds. L. van Rouendal uit Barneveld, nieuwjaarswensen na de dienst
pianistBob Fillekes
koffieschenkerswijk 04

Jarig

Morgen, maandag 01 januari, is zr. van Engelen van de Libellestraat jarig, dinsdag 02 januari is zr. Schaafsma van de Wolterbeeklaan jarig, en zaterdag 06 januari is zr. van de Kamp van de Dorpstraat jarig. Meteen in een nieuw jaar de verjaardag. We wensen u samen met allen, die u dierbaar zijn, een fijne verjaardag, en Gods zegen voor het nieuwe jaar toe.

De 1e collecte van vandaag

In De Spreng in Beekbergen kunnen in totaal 8 mensen in hun laatste levensfase opgenomen worden. De medewerkers en vrijwilligers van de Spreng willen het verblijf van de gasten zoveel mogelijk laten aansluiten bij de situatie, zoals men thuis gewend was. De gasten krijgen alle ruimte en hulp om zelf hun dag en verblijf in te richten. Zo krijgt men de ruimte om zichzelf te zijn en te blijven.

Met deze collecte willen we het werk van de Spreng van harte ondersteunen.

De diakenen.

RockSolid Friends

Het is alweer een tijdje geleden, dat RockSolid Friends bij elkaar gekomen is, en daarom willen we het nieuwjaar extra feestelijk inluiden. Wees welkom op zaterdag 06 januari om 18.30 uur in het Hoogepad!

Vanuit de gemeente

Br. van den Beld van de Zwarte bergweg verblijft in het Gelre ziekenhuis in afwachting van het moment, dat hij in het ziekenhuis in Nieuwegein een hartoperatie verkrijgen kan. We wensen hem geduld bij het wachten toe.

Vorige week zaterdag 23 december is br. Westerik van de Veldbrugweg in het Gelre ziekenhuis opgenomen, omdat de benauwdheid weer te erg werd. We wensen hem samen met zijn vrouw een voorspoedig herstel toe.

Afgelopen maandag 25 december, 1e Kerstdag, moest zr. Assies voor een kleine medische ingreep in het Gelre ziekenhuis opgenomen worden, en kon de dag erop, 2e Kerstdag, weer naar huis terugkeren. We hopen met haar mee, dat het verder weer helemaal goed gaat!

Kerkdienst

Eerder dit jaar hebben we besloten om op deze oudejaarsdag het gedenken van de overleden gemeenteleden niet in de avond-, maar in de morgendienst te doen plaatsvinden. Als bijbelgedeelten lezen we Deut. 34:1-8 & Openb. 2:1-5. Om deze reden hebben we vanavond geen samenkomst.

Ds. A.P. de Graaf.

 
< Vorige   Volgende >