Logo PKN

Menu

De Kerknieuws van 07-01-2018 jaargang 15 nr 01 PDF   E-mail
In de nieuwe Kerknieuws o.a. informatie over de jarigen en de Kerknieuws van volgende week.

De Protestantse gemeente van Lieren-Beekbergen, Lierderstraat 07 te Lieren

Zondag 07 januari10.00 uurvoorgangerds. L. van Rouendal uit Barneveld, nieuwjaarswensen na de dienst
pianistBob Fillekes
koffieschenkersHannie van de Beek & Tineke van de Schoor
de bloemen gaan naarzr. Wilbrink van de Dorpstraat
Zondag 14 januari10.00 uurvoorgangerds. S. Muller uit Apeldoorn
organistHenk Mulder
koffieschenkersAnne & Corry Schiebaan

Jarig

Morgen, maandag 08 januari, is zr. Sijrier van de Horstweg jarig, de dag erop, dinsdag 09 januari, is zr. Schraa van de Heimeriete jarig, en komende zaterdag 13 januari is zr. Hertgers van de Wolterbeeklaan jarig. We willen als gemeente u allen hiermee van harte feliciteren, en wensen u, samen met allen, die u dierbaar zijn, een fijne dag en Gods zegen voor het nieuwe levensjaar toe.

Vanuit de gemeente

Afgelopen dinsdag 02 januari heeft br. van den Beld van de Zwarte bergweg in het ziekenhuis van Nieuwegein een geslaagde hartoperatie ondergaan. Hij is nog in het ziekenhuis daar gebleven, omdat er ook nog iets aan de pacemaker gedaan moet worden. We hopen met hem en zijn vrouw mee, dat alles goed mag blijven gaan.

Vorige week schreef ik, dat br. Westerik van de Veldbrugweg in het Gelre ziekenhuis verblijft. De afgelopen week moest ook zijn vrouw in het ziekenhuis opgenomen worden. Het was in ziekenhuis te regelen, dat ze op dezelfde kamer liggen mogen. De gezondheid van hen beiden baart zorgen. We wensen hen sterkte en kracht in de komende tijd toe.

Door een val een paar weken geleden heeft zr. Wilbrink van de Dorpstraat veel last van haar rug. We wensen haar sterkte bij het herstel, en als bemoediging daarom vandaag de bloemen namens de gemeente.

De Kerknieuws van volgende week

Deze week heb ik een studieweek. Om die reden zal de komende week onze scriba Martien Hertgers de Kerknieuws maken. Eventuele kopij kunt u naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken zenden.

Langs deze weg wens ik een ieder een goed, voorspoedig en zegenrijk 2018 toe!

Ds. A.P. de Graaf.

 
< Vorige   Volgende >