Logo PKN

Menu

Open Doors: Noord-Korea, niet vergeten PDF   E-mail
Heer, U bent ons een toevlucht geweest van geslacht op geslacht!


Keer U tot ons Heer en ontferm U over ons.            (uit: psalm 90)

.

Van generatie op generatie
Heb je je weleens gerealiseerd dat christenen in Noord-Korea een sterk spanningsveld zullen ervaren bij het lezen van deze woorden in psalm 90? Het is voor hen levensgevaarlijk om hun kinderen te vertellen over de Here God. Dat kan hun het leven kosten. Noord-Koreanen mogen alleen hun grote leiders aanbidden. Op school vragen docenten  aan leerlingen of hun ouders in de Bijbel lezen. Als kinderen daar iets over vertellen loopt de hele familie gevaar. Al 17 jaar wordt de Ranglijst Christenvervolging aangevoerd door dit land. Tienduizenden kinderen zijn er  dakloos omdat hun families te maken kregen met arrestaties of andere gebeurtenissen. Ruim 50.000 christenen zitten in strafkampen. Wie vertelt hun kinderen over  de liefdevolle ontferming van Jezus Christus?

.
Zij en wij
Op dit moment horen we in de media regelmatig over Noord-Korea. Zou jij op je willen nemen, elke keer als je over dat land hoort, te bidden om bescherming van christenen en hun kinderen. Bid dat God Noord-Koreaanse christenen vasthoudt van generatie op generatie opdat zij concreet zullen ervaren in Gods hoede te zijn opgenomen.
In verbondenheid
Open Doors helpt christenen in dat geteisterde land door het verstrekken van voedsel, medicijnen, kleding en andere hulpgoederen. Ook worden zij toegerust in geloof. Voor dit gevaarlijke werk is veel geld nodig. Dat ondersteunen met een gift kan op de volgende manier:
IBAN NL08 INGB 0000 007733
t.n.v. Open Doors, Ermelo
o.v.v. 701712315859

.

Namens de O.D.-werkgroep, Janny Hekman

 
< Vorige   Volgende >