Logo PKN

Menu

De Kerknieuws van 22-04-2018 jaargang 14 nr 16 PDF   E-mail
In de nieuwe Kerknieuws o.a. informatie over de Schuur en een consulentschap.

De Protestantse gemeente van Lieren-Beekbergen, Lierderstraat 07 te Lieren

Zondag 22 april10.00 uurvoorgangerds. J. Eldering uit Vaassen
organistHenk Mulder
koffieschenkersAag & Wim Vogelsang
de bloemen gaan naarzr. Schiebaan van het Engeland
Zondag 29 april10.00 uurvoorgangerds. Vreugd uit Amersfoort
organistHennita van der Zee
koffieschenkersTilly Hertog & Jan Jansen

Jarig

Komende woensdag 25 april zijn zowel zr. Klinkenberg van de Hoge bergweg als zr. Hertog van de Molenakker jarig, en de dag daarop, donderdag 26 april, is zr. van Egmond van de Iepenhof jarig. We willen u allen hiermee van harte feliciteren, en wensen u samen met allen, die u dierbaar zijn, Gods zegen in het nieuwe levensjaar toe.

Zomeropstelling Schuur

Dinsdag 17 april is er in de Schuur weer hard gewerkt. De koffiehoek is weer verplaatst. Ook hebben we het een en ander opgeruimd en schoongemaakt. Het ziet er weer fris uit. We vinden het fijn, als u/jij het zelf bekijken komt. Het was een flinke klus, waarbij we verder ook graag meer hulp hebben. De koffie en de thee staan klaar.

Het Schuurteam.

Financiën 2017

Op de gemeenteochtend van 06 mei komen o.a. de financiële jaaroverzichten 2017 aan de orde. De jaaroverzichten liggen deze zondagen en volgende week zondag 29 april in de hal van het Trefpunt op de tafel bij de keukendeur ter inzage. Geïnteresseerden kunnen een exemplaar meenemen. Vragen over de cijfers kunnen op de gemeenteochtend gesteld worden. Ook dan kunt u nog een exemplaar van de jaaroverzichten krijgen.

Vanuit de gemeente

Br. van der Kamp van de Dorpstraat is op dinsdag 10 april vanuit Randerode naar het Zonnehuis gegaan. Het gaat gelukkig iets beter met hem, en voor zijn vrouw is het fijn, dat hij nu veel dichterbij is. We wensen hen sterkte met alles.

Op vrijdag de 13e april was fam. Schiebaan van het Engeland in Tiel op een tandem aan het fietsen, en kwamen toen met een hond in botsing. Aan de val heeft zr. Schiebaan een gebroken been overgehouden, waaraan ze de dag erna in het ziekenhuis van Tiel geopereerd is. Afgelopen donderdag 19 april is zij voor verdere revalidatie naar de Matenhof in Apeldoorn overgebracht. We wensen haar sterkte en geduld bij het verdere herstel toe.

Morgen, maandag 23 april, zijn Jibbe & Rina Hertgers van de Dorpstraat 25 jaar door het huwelijk met elkaar verbonden. We willen als gemeente hen samen met hun kinderen hiermee van harte feliciteren, en wensen hun fijne dagen en nog veel gelukkige jaren toe.

Consulentschap

Deze zondagmiddag 22 april neemt collega Ramakers van de gemeente van Ugchelen afscheid. Deze gemeente heeft mij gevraagd om vanaf morgen in hun vacante tijd consulent te zijn.

Ds. A.P. de Graaf.

 
< Vorige   Volgende >