Logo PKN

Menu

De Kerknieuws van 13-05-2018 jaargang 14 nr 19 PDF   E-mail
In de nieuwe Kerknieuws o.a. informatie over de jongerenreis en het jaarlijkse uitje.

De Protestantse gemeente van Lieren-Beekbergen, Lierderstraat 07 te Lieren

Zondag 13 mei10.00 uurvoorgangerds. J. Eldering uit Vaassen
organistWillem Kroon
koffieschenkersTheo Hertog & Anne Jan Kooistra
de bloemen gaan naarfam. Kok van de Libellestraat
Zondag 20 mei10.00 uurvoorgangerdhr. Bulens uit Apeldoorn, Pinksteren
organistHennita van der Zee
koffieschenkersArno Diks & Loes van Egmond

Jarig

Vandaag, zondag 13 mei, is br. Kok van de Libellestraat jarig. We willen als gemeente u hiermee van harte feliciteren, en wensen u op deze moederdag samen met uw vrouw een fijne dag en Gods zegen voor het nieuwe levensjaar toe.

Jongerenreis 2019

Op zondag 03 juni in aansluiting op de ochtenddienst organiseren de jongeren, die zich op de jongerenreis 2019 voorbereiden, voor u een overheerlijke high tea. We hopen, dat u in een heerlijk zomers zonnetje in de schitterende pastorietuin aan de Dorpstraat 33 in Beekbergen kunt komen genieten van de vele lekkernijen, die de jongeren voor u klaargemaakt hebben. Er zal gelegenheid geboden worden om een vrijwillige bijdrage te schenken, die aan de spaarrekening bijdraagt, die we aan het vullen zijn om in de zomer van 2019 weer naar een plek af te kunnen reizen om voor onze medemens daar onze handen uit onze mouwen steken te kunnen. Als u meer over onze plannen horen wilt, spreek dan één van ons aan, dan vertellen we u graag erover. We zien ernaar uit om u op zondag 03 juni te ontmoeten!

Vriendelijke groeten, Frans Hietbrink.

Gemeente-uitje

Het gemeente-uitje komt eraan. We verzamelen op woensdag 06 juni om 13.00 uur in het Trefpunt, en rijden dan naar de Vlindertuin in Harskamp. We denken om 19.00 uur het geheel te beëindigen. Verdere informatie volgt nog. Houd de datum vrij, want het is er prachtig. Jong en oud zijn welkom.

Ds. A.P. de Graaf.

 
< Vorige   Volgende >