Logo PKN

Menu

De Kerknieuws van 27-05-2018 jaargang 14 nr 21 PDF   E-mail
In de nieuwe Kerknieuws o.a. informatie over de Schuur en een geboortebericht.

De Protestantse gemeente van Lieren-Beekbergen, Lierderstraat 07 te Lieren

Zondag 27 mei10.00 uurvoorgangerdhr. J. Weyenberg uit Harfssen
organistHenk Mulder
koffieschenkersTheo & Tilly Hertog
de bloemen gaan naarfam. Bogerman van de Argusvlinder
Zondag 03 juni10.00 uurvoorgangerds. J. Eldering uit Vaassen
pianistBob Fillekes
koffieschenkerswijk 01

Jarig

Afgelopen dinsdag 22 mei was zr. van ’t Landt van de Koningspage jarig. We hopen, dat u een fijne verjaardag gehad heeft, en wensen u Gods zegen in dit nieuwe levensjaar toe.

De Schuur

De Schuur vraagt niet alleen artikelen om te verkopen, maar ook medewerkers. Beide kunnen niet gemist worden, en er komen maar weinig nieuwe medewerkers bij. Vele talenten kunnen we gebruiken. Bij de inname, sorteren enz., maar ook iemand, die stofzuigen kan (het liefst donderdags tussen 12.00-13.00 uur, of zaterdags tussen 9.00-10.00 uur). Men reageert meestal pas, als men persoonlijk gevraagd wordt. Beschouw dit dus maar als persoonlijk. Graag uw reactie.

De Schuurmedewerkers.

Jongerenreis 2019

Volgende week zondag 03 juni in aansluiting op de ochtenddienst organiseren de jongeren, die zich op de jongerenreis 2019 voorbereiden, voor u een overheerlijke high tea. We hopen, dat u in een heerlijk zomers zonnetje in de schitterende pastorietuin aan de Dorpstraat 33 in Beekbergen kunt komen genieten van de vele lekkernijen, die de jongeren voor u klaargemaakt hebben. Er zal gelegenheid geboden worden om een vrijwillige bijdrage te schenken, die aan de spaarrekening bijdraagt, die we aan het vullen zijn om in de zomer van 2019 weer naar een plek af te kunnen reizen om voor onze medemens daar onze handen uit onze mouwen steken te kunnen. Als u meer over onze plannen horen wilt, spreek dan één van ons aan, dan vertellen we u graag erover. We zien ernaar uit om u volgende week te ontmoeten!

Vriendelijke groeten, Frans Hietbrink.

Vanuit de gemeente

Afgelopen woensdag 23 mei zijn Johan & Sandra Bogerman van de Argusvlinder met de geboorte van hun zoon Jurre verblijd. We willen als gemeente jullie hiermee van harte feliciteren, en wensen jullie een mooie tijd en Gods zegen voor jullie als gezin toe.

Ds. A.P. de Graaf.

 
< Vorige   Volgende >