Logo PKN

Menu

De Kerknieuws van 03-06-2018 jaargang 14 nr 22 PDF   E-mail
In de nieuwe Kerknieuws o.a. informatie over de kerkenraadsvergadering en de Kerknieuws.

De Protestantse gemeente van Lieren-Beekbergen, Lierderstraat 07 te Lieren

Zondag 03 juni10.00 uurvoorgangerds. J. Eldering uit Vaassen
pianistBob Fillekes
koffieschenkerswijk 01
de bloemen gaan naarzr. Schiebaan van het Engeland
Zondag 10 juni10.00 uurvoorgangerds. A.P. de Graaf, maaltijd van de Heer
organistHenk Mulder
koffieschenkersEllen & Jacques Brink

Jarig

Morgen, maandag 04 juni, is br. Wikkerink van de Lierderstraat jarig, en komende vrijdag 08 juni is zr. van Gelder van de Ds. van Krevelenweg jarig. We willen als gemeente u beiden hiermee van harte feliciteren, en wensen u samen met allen, die u dierbaar zijn, een fijne dag en Gods zegen voor het nieuwe levensjaar toe.

Kerkenraadsvergadering

De kerkenraad vergadert komende woensdagavond 06 juni a.s. om 19.30 uur in het Trefpunt.

Vanuit de gemeente

Op donderdag 24 mei is zr. Schiebaan van het Engeland na een verblijf van 5 weken in de Matenhof weer thuisgekomen. Een lange periode van rust om van de val van de fiets te herstellen is voorbij. Heel naar in deze periode was en is, dat haar broer niet lang meer te leven heeft. We hopen met haar en haar man mee, dat ze op korte termijn alsnog zijn kant op kunnen gaan.

Afgelopen maandag 28 mei kwam ook zr. Wilbrink van de Voshuizen met de fiets te vallen, waarna ze in het Gelre ziekenhuis van Zutphen een operatie ondergaan heeft. We wensen haar als gemeente sterkte en geduld bij het herstel toe.

Kerknieuws

De Kerknieuws van volgende week verschijnt voor een periode van een maand (zie daartoe verder ons maandelijks Ons Kerkblad). Wil men met eventuele kopij hiermee rekening houden?

Ds. A.P. de Graaf.

 
< Vorige   Volgende >