Logo PKN

Menu

Diensten van 8 juli PDF   E-mail

Zondag 8 juli is in de morgendienst een doopdienst. Ds. Lammers zal deze dienst leiden

 vanwege zijn contacten met Freddy Neuteboom en Willemijn Groen (Freule Hartsenplantsoen 4), die hun dochter Federike Willemina Gerhardina (Fay) zullen laten dopen. Ook zal Isa Sophie van Duijvenboden (Sophie), dochter van Gijsbert en Yvonne van Duijvenboden (Georg Hegelstraat 68), gedoopt worden. In verband hiermee zal Gijsberts vader, ds. P. van Duijvenboden, ook een aandeel hebben in het voorgaan in de dienst. We wensen de doopouders en hun familie, de voorgangers en de hele gemeente een gezegende dienst toe!
.

De avonddienst is een zangdienst. Veel psalmen en liederen spreken en zingen van een diep verlangen. Verlangen naar het Leven, naar Gods toekomst, naar God zelf. Soms vallen die liederen samen met ons eigen verlangen van dat moment. Andere keren beginnen we zelf met veel minder verlangen, maar worden we gaandeweg het zingen geraakt en meegenomen. Ook dat is het mooie van samen zingen. Het thema van deze zangdienst zal in elk geval zijn ‘een lied van verlangen’. U en jij bent allemaal van harte welkom om mee te komen zingen.

.

Uitgangscollecte: Adoptieprogramma Deelgenoten GZB

.

In de morgendienst is er kinderoppas en kindernevendienst in Het Hoogepad.

.

In deze zomerperiode zal er koffiedrinken na de ochtenddienst zijn op de zondagen 1 en 22 juli, 5 augustus en 19 augustus. U bent allen van harte welkom in Het Hoogepad voor een kopje koffie of thee of voor een glaasje limonade.

.

Klik hiernaast voor informatie van andere diensten.

.

Als u als groep naar de kerk komt, kunt u van tevoren contact opnemen.

.

Zondag, 8 juli Beekbergen
10.00 uur Ds. J. Lammers (doopdienst)

19.00 uur Ds. A. Theunisse (zangdienst)

.

Zondag, 8 juli Zonnnehuis
10.30 uur Ds. A. Theunisse

.

Zaterdag, 7 juli Markenhaven
14.30 uur Mw. J.A. Stolte

.

Woensdag, 11 juli De Vier Dorpen
15.00 uur Dhr. Bloemendal

 
< Vorige   Volgende >