Logo PKN

Menu

Verbintenis van ds. van Iperen als classispredikant aan CV Veluwe (2 september) PDF   E-mail
De classicale vergadering Veluwe (CV Veluwe) nodigt u van harte uit voor het bijwonen van de
eredienst op zondag 2 september waarin ds. Wilbert van Iperen als classispredikant

wordt verbonden
aan de classicale vergadering Veluwe. Zowel voor hem als voor de classicale vergadering is het een
gedenkwaardig moment.
Met een eredienst wordt ook tot uitdrukking gebracht dat het werk van de classispredikant niet kan zonder de hulp van onze HEER en dat het werk in de Kerk afhankelijk is van Gods zegen. Daarom komen we samen om daar met elkaar om te bidden en zo aan elkaar verbonden te worden.
De eredienst bestaat uit twee delen. In het eerste deel gaat ds. Gerben Westra, voorzitter van de selectiecommissie, voor. Hij zal naar de orde van de Kerk de verbintenis verrichten en daarin ook aandacht schenken aan de inhoud van het werk van classispredikant.
Het tweede deel wordt geleid door ds. Wilbert van Iperen waarin hij intrede doet als classispredikant en de preek en de dienst van de gebeden zal verzorgen.
De eredienst staat onder verantwoordelijkheid van de algemene kerkenraad van de Hervormde Gemeente Elburg.
In deze dienst is één diaconale collecte bestemd voor het missionaire werk van de Kerk.
Na de dienst wordt in de kerk één toespraak gehouden waarna het symbool van de CV Veluwe wordt onthuld. Daarna is er gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje in het Hervormd kerkelijk centrum naast de kerk.

Indien u het voornemen hebt om deze eredienst bij te wonen, wordt u vriendelijk verzocht uiterlijk 17 augustus aan uw scriba door te geven met hoeveel personen u denkt te komen

 
< Vorige   Volgende >