Logo PKN

Menu

Deelgenoten: Thomas en Cobi Roest PDF   E-mail

Thomas en Cobi Roest gaan naar Thailand en ... Wij gaan hen supporten

In Thailand wonen vier keer zoveel mensen als in Nederland. Maar van elke 100 inwoners is er maar een, die Jezus kent. Veel mensen hebben het evangelie dus nog nooit gehoord.
Thomas en Cobi hebben het verlangen om Jezus te delen met èlke Thai die Zijn liefde nog niet kent. Kerkplanting, en het beginnen van nieuwe gemeentes is  in Thailand nog zeer actueel.  Als Jezus in je hart woont, wil je Hem delen. De opdracht om zendingswerkers uit te zenden is aan elke gemeente gegeven. “Zoals de Vader Mij gezonden heeft, zend Ik ook u.” (Johannes 20: 21)

.

Thomas en Cobi Roest-Oskam zijn sinds september 2016 aan het studeren aan de bijbelschool All Nations in Engeland om zich voor te bereiden op hun uitzending naar Thailand. Ze hopen hun studie in de zomer van 2018 af te ronden. Daarna worden ze, na een korte opleiding bij de GZB, vanuit de Sionsgemeente in Veenendaal uitgezonden. De GZB en OMF werken samen om deze uitzending mogelijk te maken.
Onze gemeente heeft er voor gekozen om dit jonge gezin te gaan ondersteunen. Zij zullen zich in het najaar voorstellen aan onze gemeente.

 
Volgende >