Logo PKN

Menu

Oudijzeractie Jongerenreis 2019 PDF   E-mail
Ter voorbereiding op de Jongerenreis 2019 willen we geld verdienen met een oudijzeractie.

Tijdens deze tweeweekse reis voor en met een groep van ongeveer vijftien jongeren tussen de 17 en 25 jaar bieden we hulp aan lokale mensen in de vorm van bouw- en kluswerkzaamheden, kinderwerk, voedselpakketten en persoonlijk contact. Dit doen we vanuit drie kernthema's: samen geloven, samen werken en samen zijn. Het doel van de reis in 2019 staat nog niet vast, maar is waarschijnlijk weer in Oekraïne.

.

U kan al uw elektronica en alle metalen bij ons kwijt. Alleen geen beeldbuizen als t.v., laptop en flatscreen en geen koelkasten en vriezers.

.

Zeg tegen familie, vrienden, kennissen en vage kennissen dat we hun metaalafval op een milieuverantwoorde manier afvoeren en hiermee meteen onze kas spekken.

.

Heeft u metaalafval en wilt u dat bij ons inleveren, dan kan dat bij Martin Bresser, Het Witte Veen 14. Daar staat een container op u te wachten.
Heeft u liever dat wij het bij u op komen halen, neem dan contact op via Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of neem contact op met Martin Bresser via 06 2312 8117.

.

Wilt u onze activiteiten in de Oekraïne financieel ondersteunen? Dan bent u van harte uitgenodigd om geld over te maken naar IBAN NL46RABO0149521332 t.b.v. Diaconie N.H. gemeente inzake Jongerenreis 2019.

 

 
< Vorige