Logo PKN

Menu

Aanmelden cursus Theologische Vorming Gemeenteleden (TVG) PDF   E-mail
TVG is een cursus voor geïnteresseerden die meer willen weten over het christelijk geloof.

De cursus wordt één keer in de twee weken op zaterdagmorgen gegeven in kerkelijk centrum Sion in Rijssen. De volledige cursus duurt drie jaar, maar deelnemers verbinden zich telkens voor een jaar. Het cursusjaar start op 1 september 2018. Een cursusmorgen duurt van 09.00 – 12.15 uur.
TVG is vooral een informatieve cursus waarin mensen wegwijs worden gemaakt in de bronnen  van het christelijk geloof, de Bijbel, de traditie en de toepassing in de dagelijkse praktijk . Docenten zijn hoofdzakelijk predikanten die hun vakgebied willen delen met anderen. Het is duidelijk: meedoen doet wat met mensen. “Het verrijkt, verrast en inspireert.
U kunt zich opgeven bij één van onderstaande personen. Ook kunt u de eerste morgen vrijblijvend deelnemen en dan eventueel besluiten om verder te gaan.

.
Opgave en info bij: de cursuleider Ds K.A. Hazeleger, tel 0529-467745, e mail Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of bij de  secretaresse Ria Harbers, tel 0548-515929, e mail Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken

.

Al een heel aantal jaren verzorg ik de lessen Nieuwe Testament op deze cursus. Leeftijd van deelnemers varieert van 18-80 jaar. Geen achtergrondkennis nodig. Steeds nieuwe groepen fijne, betrokken cursisten. Iedereen welkom. Echt een aanrader voor wie zich meer wil verdiepen in het geloof!
Adriaan Theunisse

 
< Vorige   Volgende >