Logo PKN

Menu

Jongerenreis 2019: Filmavond (27 oktober) PDF   E-mail

Het winterwerk is weer begonnen, dus we gaan ook weer verder met acties om geld bijeen te brengen voor de jongerenreis in 2019. Op zaterdag 27 oktober staat er een filmavond op het programma. We zullen de film “Fireproof” vertonen.

Deze film gaat over een brandweerman en zijn vrouw van wie het huwelijk door hun drukke leven en egoïsme op de klippen dreigt te lopen. In zijn werk staat het redden van mensen centraal en werkt hij volgens de code: “Laat nooit je partner achter!” Gaat dit privé ook lukken en kan hij zijn huwelijk redden?

.
De film begint om 20:00 uur en de zaal is om 19:15 uur open. De entree bedraagt € 5,- en dat is inclusief een kop koffie. Neem ook nog wat geld mee voor een consumptie in de pauze, of na afloop. Er is voldoende gelegenheid om nog even na te praten onder het genot van een drankje en een hapje.

.

Opgeven hoeft niet, maar is voor ons wel wenselijk i.v.m. het inschatten van de ruimte in de zaal. Betalen kan gewoon bij binnenkomst. Opgeven kan via mail of telefonisch: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken / 055-5061138 of Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken / 055-5061122.

De film is geschikt voor alle leeftijden en voor zowel mannen als vrouwen. Er zullen hele herkenbare situaties voorkomen en dan komt automatisch de vraag naar boven hoe je zelf hiermee omgaat. Een aanrader, dus zet het in je agenda. Tot dan!

.

Namens de voorbereidingsgroep, Annemiek Jeulink en Roelof Jan van Ark

 
< Vorige   Volgende >