Logo PKN

Menu

Ghana: vervolg Mary Osei Tutu op bezoek in Beekbergen PDF   E-mail

Sinds 2001 onderhouden we nauwe banden met een weeshuis in Offinso, Ghana. De directrice van het Offin Children Centre, was hier 3 weken te gast.

Zij heeft op zondag 7 oktober de gemeente toegesproken en bedankt voor alle inspanningen van de afgelopen jaren. Ze heeft echter nog 1 grote wens: de kippenboerderij dusdanig uitbreiden, dat ze niet meer afhankelijk is van giften. Door de verkoop van eieren moeten er dan voldoende inkomsten zijn om de studiekosten van de weeskinderen te betalen. Daarom was op zondag 28 oktober de diaconiecollecte bestemd voor dit doel. Deze collecte heeft € 575,- opgebracht. Voor elke euro die is opgehaald wordt 1 kuiken gekocht, dus iedere euro helpt echt. De kuikens zullen dan na zo'n 4 maanden groot genoeg zijn en eieren gaan leggen.

Ook de Prinses Julianaschool in Lieren ondersteunt dit project; zie http://www.prjuliana.cms.sintact.nl/pagina/actueel/index.html en heeft € 700,- gedoneerd.

Help ook mee om kippen aan te schaffen voor het OCC in Ghana en maak een gift over op rekening 3060.69.245 t.n.v. Diaconie N.H. Gemeente te Beekbergen ovv "kippenboerderij"

Image

 
< Vorige